woensdag 20 december 2017

KERSTACTIE DAG 3 'Het diner'
Here we go, 
het derde diner voor een 
 kerst vol avontuur bij 
DE PERFECTE BUREN!!!

KIDS DAY WINACTIE


'Manon op de manege - Het ponyparadijs' - Nico De Braeckeleer - Baeckens Books 
De droom van Manon wordt werkelijkheid: samen met haar papa en haar zusje gaat ze op manege ‘La Amazona’ wonen, een echt ponyparadijs. De kleine ergernissen die door de nieuwe woonsituatie ontstaan bij haar huisgenoten probeert ze op te lossen. Ook haar vriendin Amélie eist haar aandacht op, want die wil samen met Manon geld inzamelen om een dolfijn, een tijger, een panda en een gorilla te adopteren. Bovendien moet Manon zich met Donut voorbereiden op haar eerste springtoernooi. Als dat allemaal maar goed afloopt…


'Uitvinderszootje - Proxima B' - Luc Embrechts x Eric Bouwens
Baeckens Books 
'Nog 11 minuten voor vernietiging basis.' Boven de raket schoof het plafond langzaam open. Een staalblauwe lucht verscheen. Sam en Nick waggelden de capsule in en trokken de deur achter zich dicht. 'Snel, we moeten ons in de stoelen vastgespen voor de raket vertrekt!', brulde Sam. Nick plofte in een van de stoelen en trok de verschillende gordels over zich heen. De motoren begonnen te grommen en te brommen, steeds harder. Nick voelde de raket onder zich trillen en beven. Hij knelde de armsteunen van zijn stoel krampachtig vast. Een oorverdovend lawaai vulde de cabine. 'Tien ... Negen ... Vijf ... Drie ... Twee ... Een ... GO!' Nick werd met een ruk tegen de rugleuning van zijn stoel gedrukt. Temidden van een enorme wolk van stoom en rook kwam de raket in beweging. Steeds sneller en sneller. Weg van de aarde. 

'Wolvenroedel - De opstand van Lupos Falsumor'
Kris Kowlier - Kramat
Mijn naam is Lupos Junior. In wolvenjaren ben ik net zo oud als jij bent in mensenjaren. Vandaag mocht ik voor het eerst met de roedel mee op jacht. Een gewonde reebok zou ons avondmaal worden. Dat leek een gemakkelijke klus tot Lupos Falsumor de jachtpartij verstoorde. Bovendien werd papa neergeschoten en ontvoerd. Terwijl ik zijn spoor volgde, werd ik aangevallen door een woeste Lupos Falsumor die het op mij gemunt had ... Meesterverteller Kris Kowlier trekt rond met verhalen vol spanning, avontuur en emotie. Hij komt vertellen in scholen, bibliotheken en bij jeugdverenigingen. Zijn hoofd is een onuitputtelijk vat vol verzinsels. Af en toe schrijft hij een verhaal uit. Na het succesvolle 'Felix en de bende van het moordenaarsbos' is dit zijn tweede boek bij uitgeverij Kramat. Bovendien schreef hij voor elk Junior Monsterboek een kortverhaal. Met 'DE WOLVENROEDEL, De opstand van Lupos Falsumor', schreef hij een lekker spannend verhaal over zijn lievelingsdieren: WOLVENVoorwaarden om mee te doen aan deze winactie, lees deze goed!

-Je dient lid te zijn van onze BESLOTEN Facebookgroep 
-Bij de aankondiging van HET KIDS DAY DINER op de BESLOTEN groep geef je aan dat je meedoet met deze winactie
-Let op: ALLEEN DAN MAAK JE KANS!

-Like onze Frontpage middels deze link op Facebook
-Deze winactie openbaar delen op je eigen tijdlijn met: 
 @uitgeverijbaeckensbooks @Uitgeverij Kramat @perfecteburen #dpbkerst2017 
(kopieer deze regel 😉)

- Let wel, deze winactie duurt 24 uur, dus tot morgen 18.00 uur

Heel veel succes!!

GO GO GO !!Geen opmerkingen: