donderdag 21 december 2017

KERSTACTIE DAG 4 'Het ontbijtbuffet'
Here we go, het is tijd voor
ontbijt nummer vier voor een 
romantische kerst bij 
DE PERFECTE BUREN!!!

ROMANCE DAY WINACTIE


'Gevangen wind' - Uitgeverij Lieve Hart 
Gesigneerd en met verrassing!
In deze uitgave zijn de twee vervolgromans Lieve Hart! en Gevangen Wind gebundeld. 1906: de zeventienjarige creatieve Marrie leeft een armoedig bestaan in het vissersdorp Huizen en draagt als oudste dochter met veel toewijding bij aan de zorg voor haar zusjes. Tegen de zin van haar moeder scharrelt Marrie met Lammert de vissersknecht en kort nadat Marrie zwanger is geraakt, keert hij na een heftige zeestorm niet meer terug. Acht jaar later: Marrie verlaat met gemengde gevoelens het dorp Huizen om elders een nieuw bestaan op te bouwen. Haar wereld van vissers en botters veranderd in die van veeboeren, kazen en venters. Met haar handwerkkunsten als inzet probeert ze opgenomen te worden in de commune, alleen denken de inwoners daar anders over. Dan overkomt haar iets afschuwelijks en ontstaat er tussen verleden en heden een onoverbrugbare kloof. 
LEES HIER DE RECENSIE 
‘Elke dag een vraag voor lovers' – BBNC Uitgevers
In 'Elke dag een vraag voor lovers' beantwoord je drie jaar lang, elke dag op dezelfde datum, dezelfde vraag. De vragen zijn bedoeld voor lovers en worden gezamenlijk ingevuld. Vaak gaan ze over elkaar, maar vooral over jullie leven samen. Als je dit doet, heb je na drie jaar een ontzettend leuk, persoonlijk naslagwerk. Het concept is eigenlijk heel simpel: het boek stelt jullie 365 vragen, een voor elke dag van het jaar. Op elke pagina is ruimte voor jullie beiden om in een eigen schrijfvlak de vraag te beantwoorden. Je kunt dus ook nog zien hoe jullie in die drie jaar veranderen, hoe jullie relatie zich ontwikkelt en wat jullie allemaal denken en meemaken. Een ideaal dagboek voor lovers die elkaar beter willen leren kennen en een geweldig boek om cadeau te geven en krijgen!
'Zes maanden zonder' - Charlotte de Monchy – Uitgeverij Boekerij
Hiervan geven we 2 exemplaren weg! 
Als je op je achtentwintigste nog bij je zus in huis woont, uit verveling met je baas slaapt en een baan hebt waarbij je het grootste gedeelte van de tijd op de wc afleveringen van The Killing op je telefoon zit te kijken, weet je dat het tijd is voor een rigoureuze verandering, vindt Robin. Aangezien drank en mannen in haar leven meestal voor problemen zorgen, gaat ze met haar zus een weddenschap aan om een half jaar geen alcohol te drinken en met niemand naar bed te gaan. Via een advertentie op internet komt Robin in contact met ene Connor McFarland, die op zoek is naar een kindermeisje in een gehucht in Ierland. Dat lijkt Robin de perfectie locatie om haar weddenschap te winnen. Ze stapt zonder aarzelen op het vliegtuig, maar Connor blijkt een totaal ander type dan ze dacht; ze hebben binnen tien minuten ruzie en de baan is ook niet wat hij haar had voorgespiegeld. Toch blijft ze, bij gebrek aan beter plan. Die impulsieve beslissing brengt haar een onverwachte vriendschap, hilarische verwikkelingen en... de kans om eindelijk de liefde van haar leven te vinden.


In januari 2018 verschijnt haar nieuwste roman 'Eens gegeven'!


‘Tweestrijd’ – Gail Mchugh - Uitgeverij Q

Emily Cooper is kapot van het overlijden van haar moeder en verhuist naar New York om opnieuw te beginnen. Haar vriend Dillon wil dat ze bij hem komt wonen, maar Emily is daar nog niet klaar voor en trekt in bij een vriendin. Ze neemt een baantje in een Italiaans restaurant om de huur te kunnen betalen.
Dan ontmoet ze Gavin. Hij is rijk, charmant en ontzettend aantrekkelijk. Emily doet haar best zich te verzetten tegen wat ze voelt voor Gavin, maar hij is niet van plan haar te laten gaan. Door Gavin moet Emily een paar belangrijke keuzes maken. Keuzes die ervoor zullen zorgen dat vriendschappen eindigen, harten gebroken worden en haar leven nooit meer hetzelfde zal zijn.


Voorwaarden om mee te doen aan deze winactie, lees deze goed!

-Je dient lid te zijn van onze BESLOTEN Facebookgroep  
-Bij de aankondiging van het ROMANCE DAY ONTBIJTBUFFET op dBESLOTEN groep geef je aan dat je meedoet met deze winactie
-Let op: ALLEEN DAN MAAK JE KANS!

-Like onze Frontpage middels deze link op Facebook

-Deze winactie openbaar delen op je eigen tijdlijn met: 
@lievehart @BBNCuitgevers @boekerij @UitgeverijQ @perfecteburen #dpbkerst2017 
(kopieer deze regel 😉)

-Let wel, deze winactie duurt 24 uur, dus tot morgenvroeg 8.00 uur

Heel veel succes!!

GO GO GO !!
Geen opmerkingen: