vrijdag 22 december 2017

KERSTACTIE DAG 5 'De lunchkaart'
Here we go, 
de laatste lunch wordt geserveerd voor een 
waanzinnige kerst bij 
DE PERFECTE BUREN!!!

THRILLER DAY WINACTIE
'De wolf van Colombes' - Koen Strobbe – Manteau/WPG België
Nadat Laura en Nicolas hun drukke leven in Parijs vaarwel zegden, wordt een oude Provençaalse dokterswoning hun nieuwe droom. Terwijl ze gulzig het herfstige Zuiden ontdekken, worden ze geconfronteerd met de intriges van de plaatselijke bevolking. Het hele dorp aast op het landgoed van een rijke truffelboer, de plaatselijke notaris draait zijn hand niet om voor wat fraude meer of minder en zelfs aan het verleden van hun nieuwe woning ontdekken ze een diepzwarte rand. Voor ze het goed en wel beseffen, raken ze verstrikt in een kluwen van vastgoedzwendel, onfrisse wijnhandel, kinderroof en iets wat veel weg heeft van nazipraktijken.
Lees hier de recensie 
'Grensgebieden' - Arne Dahl – Uitgeverij De Geus
Dit eerste deel van een nieuwe reeks is alom laaiend enthousiast ontvangen en komend voorjaar komt het tweede deel alweer uit
Wanneer de vijftienjarige Ellen spoorloos verdwijnt, vermoedt Sam Berger van de Stockholmse politie dat er een seriemoordenaar aan het werk is. 
Niemand deelt zijn vermoeden; Sam ziet zich genoodzaakt alleen op onderzoek uit te gaan. En dan ontdekt hij sporen - sporen die speciaal voor hem bedoeld lijken te zijn.
Lees hier de recensie


'Verknipt' - Laurenz Mol – Uitgeverij NAU 
Een aangrijpend verhaal op een gruwelijke waarheid gebaseerd.

Men zou het een thriller kunnen noemen. Voor Thierry van der Veen, het alter ego van de internationaal bekende kapper en stylist Laurenz Mol was het een nachtmerrie die geen einde leek te kennen. 
Vijf jaar wachtte de 'coiffeur van de sterren' om dit geheime deel van zijn leven te onthullen. Nu is het zover. 
In 'Verknipt' maak JE kennis met een relatie die een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Een verwoestend spoor heeft getrokken in zijn leven en dat van een aantal van zijn dierbaren. Huiveringwekkend echt. Op je huid geschreven. Het kan jou namelijk ook gebeuren. In naam van de liefde. Want dat is wat achterblijft: een herinnering aan een allesverwoestende liefde. 
Is deze relatie dan alleen kommer en kwel? Nee. Thierry van der Veen geniet ook met volle teugen van zijn 'toyboy' die al op de eerste date besluit om altijd van de kapper te zullen houden. 
Met veel humor - ik ben een enige kapper -, zelfspot en met onnoemelijk veel liefde voor de verovering van zijn leven wordt hun avontuur beschreven. 

Want ... liefde is liefde.


‘13 minuten’ - Sarah Pinborough – Best of YA Books – YA

'Was ze maar doodgegaan.'
Ik was dertien minuten dood.

Ik kan me niet meer herinneren hoe ik in het ijskoude water terechtkwam, maar dit weet ik nog wel: het was geen ongeluk en ik was niet suïcidaal.
Ze zeggen dat je je vrienden dichtbij moet houden en je vijanden nog dichterbij, maar als je een tiener bent, is het moeilijk om ze uit elkaar te houden. Mijn vrienden houden van me, dat weet ik zeker. Maar dat betekent niet dat ze niet hebben geprobeerd om me te vermoorden. Of wel?
13 minuten is een aangrijpende psychologische thriller over angsten, manipulatie en de kracht van de waarheid. Een verbluffend verhaal dat vraagtekens zet bij wat we echt weten over de mensen die het dichtst bij ons staan. Voor fans van Gossip Girl en Pretty Little Liars.


'Bekentenissen van een meestersmokkelaar' - Paul Meyer en Wim van den Eynde – Uitgeverij Van Halewyck

Paulus Meyer was het kopstuk van 'de bende van 700 miljoen', een legendarische groep drugssmokkelaars die de onderwereld van de Lage Landen een tiental jaar regeerde, tot ze in 2007 werd opgerold. De bijnaam komt van het geschatte bedrag dat de bende heeft buitgemaakt. Meyer heeft er een jarenlange gevangenisstraf op zitten. Acht maanden zat hij vast in Bangkok Hilton, een van de gevaarlijkste gevangenissen ter wereld. Nu is hij weer vrij en blikt zonder taboes terug op zijn criminele carrière. 'Ja, ik was fout,' zegt hij, 'maar ik heb the time of my life gehad.'
In Bekentenissen van een meestersmokkelaar neemt Meyer ons mee naar de fascinerende wereld van de internationale illegale handel, met de Georgische georganiseerde misdaad op het Antwerpse Falconplein, Oost-Europese drugsbaronnen, de Britse maffia in Marbella en Marokkaans-Nederlandse drugskartels, én naar het paradijseiland Koh Samui in de Golf van Thailand, waar hij nog steeds een luxeresort bezit dat hij uit de handen van het gerecht heeft weten te houden.
'Ik ben groot geworden zonder ooit geweld gebruikt te hebben', zegt Meyer. Zijn briljante geest, zijn onmiskenbare charmes en zijn ondernemingszin zijn zijn troeven. Zijn levensverhaal leest als een schelmenroman.


'Prooi' – Lydia van Houten - een gesigneerd exemplaar!
De Nederlandse studente Evelyn (Evy) Meyer woont samen met een groepje excentrieke jongeren in Londen, waar ze een kamer huurt in het huis van Joy McAllen, die haar familie tragisch verloor in een vliegtuigcrash.

Sinds haar intrek wordt Evy achtervolgd door nachtmerries en hallucinaties. Alleen medestudente en acteursdochter Lily-Rose Summers trekt zich het lot van de Nederlandse aan. Als Evy in de financiële problemen komt en haar huur niet meer kan betalen, stelt Lily-Rose haar voor aan familievriend en regisseur Martin Dumont. Hij biedt Evy een hostessbaan aan op zijn plezierjacht: Live X.
Dan is Evy getuige van een gruwelijke moord. Ze zit onder het bloed, maar vreemd genoeg kan ze zich niets herinneren. Dit is pas het begin van een reeks bizarre voorvallen...


'Witte lichamen' - J. Robins – Uitgeverij Prometheus
Haar liefhebbende vriend Felix is bankier, zijzelf een aanstormende filmster: het lijkt alsof Tilda in een perfecte relatie is beland. Maar haar tweelingzus Callie heeft haar bedenkingen.
Callie ziet hoe Tilda wegkwijnt onder de overheersende liefde van Felix - ze stopt met werken en zelfs bijna met eten. Hij is een controlfreak en wikkelt het servies in vershoudfolie om alles schoon te houden. Verder vindt Callie onverklaarbare injectienaalden verstopt in de afvalbak en...
Lees hier de recensie


Voorwaarden om mee te doen aan deze winactie, lees deze goed!

-Je dient lid te zijn van onze BESLOTEN Facebookgroep 
-Bij de aankondiging van de THRILLER DAY LUNCHKAART op de BESLOTEN groep geef je aan dat je meedoet met deze winactie.
-Let op: ALLEEN DAN MAAK JE KANS!

-Like onze Frontpage middels deze link op Facebook.

-Deze winactie openbaar delen op je eigen tijdlijn met: 
@wpguitgeversbelgie @DeGeusUitgeverij @NederlandseAuteursUitgeverij
@youngadultboeken @vanhalewyck @Lydia van Houten @uitgeverijprometheus @perfecteburen #dpbkerst2017 
(kopieer deze regels 😉)

-Let wel, deze winactie duurt 24 uur, dus tot morgenmiddag 12.00 uur. 

Heel veel succes!!

GO GO GO !!Geen opmerkingen: