vrijdag 22 december 2017

KERSTACTIE DAG 5 'Het ontbijtbuffet'
Here we go, het is tijd voor
ontbijt nummer vijf voor een 
thrillerachtige kerst bij 
DE PERFECTE BUREN!!! 

THRILLER DAY WINACTIE

'Dwaalspoor' - Pjotr Vreeswijk – Uitgeverij LetterRijn
Als Alex De Klerck, een ex-agent van de geheime Europese antiterreureenheid OPERATIONS, een onheilspellend en mysterieus bericht ontvangt, reist hij in allerijl naar Brussel. Op hetzelfde moment komt er dertienduizend kilometer verderop een roestige oude dieseltrein in beweging, waarvan zowel de lading als de bestemming onbekend zijn. Eenmaal in de Europese hoofdstad gearriveerd, lijkt voor Alex alles veranderd. Zijn oude werkgever keert zich tegen hem en als hij daarna ook wordt geconfronteerd met een brand met dodelijke afloop, neemt de voormalig geheimagent noodgedwongen contact op met zijn enige en laatste bondgenoot: computerexpert en oude vriendin Suzanne Boyle. 
In een ultieme poging het bericht te ontcijferen, vraagt hij haar alle geschreven en ongeschreven regels te overtreden. Wat hij niet weet, is dat daarmee de poort naar Europa wagenwijd wordt opengezet. 
Een monsterlijk kwaad stroomt het continent binnen.
'Het meisje in het bos' - Kate Hammer – Uitgeverij Boekerij

Een aangrijpend, prachtig en mysterieus verhaal over niet te breken familiebanden
Ik heet Ruby. Ik woon bij Barbara en Mick. Zij zijn niet mijn echte ouders, maar ze vertellen hoe ik me moet gedragen en wat ik moet zeggen. Ik moet zeggen dat mijn blauwe oog en de blauwe plekken op mijn armen zijn veroorzaakt door een val van de trap. Maar er zijn dingen die ik niet zal zeggen. Ik ga ze niet vertellen dat ik op zoek ga naar mijn echte ouders.
Op Ruby's dertiende verjaardag komt een wens van haar uit. Het echtpaar dat haar opvoedt blijken niet haar echte ouders te zijn. Dat betekent dat haar echte vader en moeder ergens anders zijn, en Ruby besluit dat ze niet zal rusten voor ze hen heeft gevonden. Ze loopt weg, het bos in, met alleen een koffer in haar hand. Als ze een stel andere kinderen ontmoet, broertjes en zusjes die alleen in het bos lijken te wonen, sluit Ruby zich bij hen aan. Maar is Ruby wel veilig? Wat is waarheid, en wat niet? Wie probeert haar echt te helpen – en wie is gevaarlijker dan ze ooit voor mogelijk had gehouden?

'Schemering' - Bernard Minier – Uitgeverij Xander

Als in de onheilspellende Pyreneeën een bloedstollend duel plaatsvindt, zijn de gevolgen niet te overzien... 

Een stormachtige nacht op een booreiland in de Noordzee. Een helikopter zet inspecteur Kirsten Nigaard af. De Noorse inspecteur onderzoekt daar de mysterieuze moord op een technicus. Ondertussen verschijnt in een zwaarbewaakte gevangenis in de Pyreneeën een man niet op appèl. Zijn naam? Juliann Hirtmann, een gevreesde seriemoordenaar. Kirstin wordt erbij geroepen. In zijn cel vindt ze een stapel foto's van een baby, met achterop de naam Gustav. Ze roept de hulp van commandant Servaz in, die de opdracht met grote tegenzin aanneemt. Zal het hen samen lukken de ingenieuze moordenaar te slim af te zijn? Of speelt Hirtmann wederom een onheilspellend spel, waarbij de commandanten gevaarlijk op de proef worden gesteld? 
Na zijn bestsellers Een kille rilling, Huivering en Verduistering is er nu een vierde deel in de zenuwslopende reeks met commandant Servaz.
'Ik weet een geheim' - Tess Gerritsen  
Uitgeverij The House of Books
Rizzoli en Isles onderzoeken een van de meest bizarre moorden die ze ooit hebben gezien: een jonge vrouw ligt op haar bed, haar ogen uit hun kassen gehaald en in haar handen gelegd. Is het een hint naar de horrorfilms die de vrouw heeft gemaakt? 
Als er een tweede slachtoffer valt, weten Rizzoli en Isles dat ze snel moeten zijn. Vreemd genoeg is er iemand die denkt dat zijzelf de volgende is, want ze is op de hoogte van een geheim. Dat ze nooit aan iemand zal vertellen.


'Nooit meer alleen' - Toni Coppers
Manteau/WPG België
In een rustige Antwerpse buitenwijk komt een alleenstaande vrouw met een vreemd verhaal bij de politie: vanuit haar tuin heeft ze de gordijnen in haar slaapkamer zien bewegen. Ze is er zeker van dat er af en toe een vreemde in haar huis rondloopt. 
Ondertussen is er in de volkse wijk Seefhoek iets sinisters aan de hand: katten worden ritueel vermoord, hun lijfjes verminkt en vastgespijkerd op deuren en hekken. Als er steeds meer dode katten worden aangetroffen, trekt commissaris Liese Meerhout het onderzoek naar zich toe. Liese is ervan overtuigd dat de tijd dringt en dat de zaak veel erger kan worden. Iemand oefent op dieren omdat hem voorlopig de moed ontbreekt voor de volgende stap: een eerste menselijk slachtoffer maken...
Lees hier de recensie 


Voorwaarden om mee te doen aan deze winactie, lees deze goed!

-Je dient lid te zijn van onze BESLOTEN Facebookgroep 
-Bij de aankondiging van dit THRILLER DAY ONTBIJTBUFFET op de BESLOTEN groep geef je aan dat je meedoet met deze winactie.
-Let op: ALLEEN DAN MAAK JE KANS!

-Like onze Frontpage middels deze link op Facebook
-Deze winactie openbaar delen op je eigen tijdlijn met: 
@LetterRijn @boekerij @XanderUitgevers @thehouseofbooks 
@wpguitgeversbelgie #dpbkerst2017 
(kopieer deze regel 😉)

-Let wel, deze winactie duurt 24 uur, dus tot morgenvroeg 8.00 uur

Heel veel succes!!

GO GO GO !!4 opmerkingen:

Linda Deslé zei

Amai suuuuuper leuke winactie! Bedankt!!!!!

Annette Ov. zei

Wat geweldige actie toch weer, van deze superleuke groep!

Charlotte zei

Geweldig.

wilma veltkamp zei

Geweldige boeken, ik loot graag mee.