donderdag 1 februari 2018

Boek van de maand 'Meedogenloos' van Melissa Skaye & J.SharpeDe auteurs:

J. Sharpe is een Nederlandse cross-genre/suspense schrijver. Hij heeft verschillende mysterieuze thrillers, fantasyboeken en korte verhalen geschreven. Zijn futuristische thriller Gebroken geheugen was genomineerd voor een Harland Award voor het beste (fantasy)boek van 2015 en kreeg tevens eervolle vermelding voor de buitengewone originaliteit. De apocalyptische Eden was genomineerd voor een Bastaard Fantasy Award.

Melissa Skaye (1972) is auteur van de bekende VT-thrillerreeks: 
Virtuele tango, Verboden tranen, Verleden tijd en Verminkte toekomst en van de fantasyreeks Jeremy Jago. Boek 1: Het geheim van de Passage, boek 2: De kracht van Assingna, boek 3: De strijd om Gemini en boek 4: De erfenis van Lotus. Vorig jaar is haar standalone thriller In Onschuld (april '17) verschenen. 
Nu hebben deze twee auteurs de krachten gebundeld met Meedogenloos als resultaat. Waar gaat Meedogenloos over? Wat was hun 'modus operandi' tijdens het schrijfproces en hoe is die samenwerking bevallen? 
Deze maand is Meedogenloos Boek van de Maand en dus kom je alles te weten, krijg je een voorproefje middels een exclusief leesfragment! én je kunt Meedogenloos winnen!! Hoe? 
Blijf deze maand goed opletten en lees met ons mee!


Meedogenloos in het kort.
Meedogenloos is een thriller die Melissa Skaye en J. Sharpe samen werd geschreven. Het boek verschijnt deze maand bij uitgeverij LetterRijn.
De ouders van Mandy en Lisa Peeters zijn vermoord. De zusjes moeten vluchten voor hun leven: ze dragen belastend bewijsmateriaal met zich mee.
Vier jaar geleden werd India Johnston vanuit Californië naar België ontvoerd. Door gedwongen prostitutie heeft ze haar familie en zelfs het daglicht nooit meer gezien. Een van haar klanten trekt zich haar lot aan. Hij wil haar helpen, zonder enig idee te hebben welk geheim India met zich meedraagt.
Tim Bosman en Suzanne Meyer hebben elkaar na het verbreken van hun relatie al ruim zeven jaar niet meer gezien. Tim heeft in de journalistiek te maken met uiteenlopende zaken, waarbij hij niet altijd vrienden maakt. Als het lot Tim en Suzanne weer bij elkaar brengt, staat hun leven op het punt voorgoed te veranderen.
Al deze mensen zijn verbonden door een goedlopende wereldwijde organisatie waarvan het bestaan alleen bij rijke intimi bekend is. En ze gaan heel ver om dat zo te houden.

Geen opmerkingen: