vrijdag 30 maart 2018

WIN actie!!! 'Lijkbloem' van Anne Mette Hancock
Toffe winactie !

Gisteren 29 maart verscheen bij Prometheus ‘Lijkbloem’ van de Deense auteur Anne Mette Hancock en wij mogen zomaar een exemplaar cadeau doen van dit debuut.

Jeannie mocht het boek al lezen en hier http://perfecteburenleesclub.blogspot.be/2018/03/lijkbloem-anne-mette-hancock.html kun je haar recensie lezen.

Wil jij dit boek winnen?
Vertel ons dan waar de auteur woont. Het antwoord stuur je naar perfecteburen@gmail.com en dit voor 6 april 20.00u

Let op:

- Vermeld in je mail - buiten je eigenlijke naam - je gebruikersnaam op Facebook
- Zet in het onderwerp ‘Lijkbloem
- Bij ontvangst van je gewonnen boek post je een foto openbaar op je tijdlijn en op onze Facebook-groep met #Lijkbloem @Anne Mette Faith Hancock @Prometheus @Boeken&Leesclub De Perfecte Buren 
- Zorg dat je lid bent van onze besloten groep, want enkel dan ding je mee
- Nog geen lid? Gefikst in een KLIK

Waar gaat het boek over?

Journaliste Heloise Kaldan zit midden in een nachtmerrie: het artikel waar ze maanden aan heeft gewerkt blijkt gebaseerd op onjuiste bronnen, en de krant is in rep en roer. Te midden van dit alles ontvangt ze mysterieuze brieven van ene Anna Kiel, die al drie jaar wordt gezocht voor de moord op een jonge advocaat. In de brieven laat Anna Kiel doorschemeren dat ze Heloise kent, maar Heloise kan zich daar niets van herinneren.
Wanneer er nog een moord plaatsvindt, begint zowel de eigenzinnige politieman Erik Schäfer als Heloise in de oude zaak te graven. Heeft Anna Kiel opnieuw toegeslagen, of is er meer dan één moordenaar? Waarom leiden alle sporen in de zaak opeens naar Heloise? Is haar eigen leven in gevaar?Geen opmerkingen: