woensdag 11 april 2018

Binnenkort bij DPB


Spannend!!! Bij DPB staan we nooit stil en dus komen er weer leuke nieuwe dingen aan. Zowaar een doordraaiende auteur en een helder licht in het duister? We gaan het meemaken met de komst van de blogs door Gaby Rasters en Jackie van Laren.

Wie is Gaby?
Gaby Rasters is auteur en moeder van drie kinderen. Ze is dol op social media, nieuwe manieren van samenwerken en het stimuleren van innovatie. Ze zit nooit stil, vandaar dat doordraaien?, en is continu in beweging. Haar enthousiasme is aanstekelijk en haar boeken lezen lekker weg. Gaby heeft veel in haar mars én is ambitieus. Inmiddels heeft ze vijf boeken uitgebracht. Met de trilogie Follow, Like, Share heeft ze zelfs haar personages tot leven gebracht op social media. In 'Muurbloem' laat ze zien ook een gedegen thrillerschrijfster te zijn en in 'Nooit meer bang' schrijft ze een verhaal dat is gebaseerd op een waargebeurde tragedie. Heel veelzijdig en zeer betrokken. 

Wie is Jackie?
Jackie van Laren is behalve auteur ook moeder van een zoon en heeft twee grote passies in haar leven: muziek en verhalen. Met de driedelige Q-serie maakte ze haar debuut als schrijfster. Daarna volgde het tweeluik 'Vallen' en 'Opstaan'. Recent zijn de twee delen uit de nieuwe Eilandliefde-serie verschenen, dat begon als vervolgverhaal op Facebook en dagelijks veel lezers bereikte. Jackie blijkt dus niet bang voor iets nieuws en het verleggen van haar grenzen. Haar liefde voor het feelgood-genre deelt ze met vele fans. 

Geen opmerkingen: