dinsdag 10 juli 2018

Boekpresentatie van Diana van Hal, Roelant was erbij!
Afgelopen zaterdagmiddag - 7 juli - was de presentatie van Diana van Hal’s nieuwste boek De Greenwood Moordenaar, het derde deel van de Bennet & Rowley Mysteries. Het eerste deel heet De verzamelaar, en het tweede deel Bloeden zal je. En nu anderhalf, twee jaar later is er deel drie.

In de bovenzaal op een prachtige locatie aan het water in Almere staat een tafel met de schrijfster erachter die geïnterviewd wordt door Patricia Bruens. Na een paar vragen over de totstandkoming van het boek kwam Diana met een interessant verhaal over de FBI. Ze had de stoute schoenen aangetrokken en direct aan de FBI allerlei vragen gesteld. Leuk om te horen hoe daar bijzonder sympathiek op werd gereageerd. Aanvankelijk was ze benauwd dat de FBI haar zou natrekken op internet en dan woorden en zoektermen tegen zou komen als ontbinding, perfecte moord enz.

Na afloop van het vraaggesprek ging Diana nog enkele mensen bedanken en had bloemen voor hen. Toen was het de beurt voor de gasten om hun boek te laten signeren. Diana nam uitgebreid de tijd om zich te laten fotograferen en iets persoonlijks in de boeken te zetten. Op de mooie boekenlegger die in het boek zit, staat een tekst die ik u niet wil onthouden:

“If you only read books everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.”

Een mooie spreuk waarmee ik dit boek graag aan een ieder wil aanraden.

Roelant de By - interviewer, vliegende reporter en recensent van ‘De Perfecte Buren’

Binnenkort kun je de recensie van Patrice lezen op ons blog !!!

Lees hier de RECENSIE van De Verzamelaar
Lees hier de RECENSIE van Bloeden zal je


Geen opmerkingen: