dinsdag 29 januari 2019

DPB is jarig! De Crime Compagnie trakteert!Uitgeverij De Crime Compagnie stelt maar liefst drie winacties beschikbaar, met vandaag de laatste van de drie! De laatste nieuwe thriller van Marijke Verhoeven 'Het geschenk' gaat zowel weggegeven worden als fysiek boek als een E-book. Dus twee winnaars die mogen gaan genieten van deze spannende thriller. Dat wordt genieten!!!

Je bent slechts drie klikken verwijdert om kans te maken, dus doe vooral mee, hoe gaaf is dit!?   
Dus...klik, klik, klik.
Like onze openbare frontpage op Facebook HIER 
Like de Facebookpagina van De Crime Compagnie HIER
én als je nog geen lid bent van onze gezellige besloten groep op Facebook klik je HIER, zo kun je met alle mooie winacties meedoen en al het andere leuke lezen. 
That's it!

Waar gaat 'Het geschenk' over?

Nina doet een verrassende ontdekking die haar leven en dat van haar geliefde Torben op zijn kop zet. Dan verschijnt er een onheilspellende en duistere persoon op het eiland, die een ongezonde belangstelling voor Nina aan de dag legt. Heeft hij iets te maken met een aangrijpende gebeurtenis uit de donkere geschiedenis van het eiland Kenning?

 Meedoen? Reageer dan bij het topic van deze winactie op de besloten groep, geef aan of je een papieren of digitaal boek hoopt te winnen en wacht in spanning af. Doe gerust ook mee met de andere winacties!!

Deze winactie loopt van 29 januari t/m 4 februari 2019. De winnaars maken we de daarna op Facebook bekend. Veel plezier!

Lees HIER het interview met Marijke

Geen opmerkingen: