donderdag 31 januari 2019

DPB is jarig en Tamara Geraeds trakteert!Ook Tamara Geraeds viert gezellig ons feestje mee en trakteert ook nog eens. Een gelukkige winnaar ontvangt haar allernieuwste thriller 'Kwelling' die in maart a.s. verschijnt, vers van de pers én gesigneerd op naam! Een feestje voor Tamara én voor de winnaar!  

Je hoeft niet eens zo veel te doen om kans te maken op deze waanzinnige prijs. Ook hier hoef je maar drie keer te klikken, dus... KLIK, KLIK, KLIK.

Like onze frontpage HIER
Like de auteurspagina van Tamara HIER
Als je nog geen lid bent van onze besloten Facebookgroep dan klik je HIER, zo maak je ook nog eens kans op alle andere gave winacties én ben je meteen lid van onze supergezellige boekengroep.Waar gaat 'Kwelling' over'?

Vijf jaar geleden werd het leven van de familie Kaakmans op zijn kop gezet door de verdwijning van de zesjarige Colin. Ze ploeteren voort, maar als het ondenkbare gebeurt begint het gezin langzaam uit elkaar te vallen. Terwijl dochter Christina, inmiddels achtentwintig, naar de drugs grijpt vanwege een knagend schuldgevoel, begraaft vader Harm zich in zijn werk en ligt moeder Ellen dagenlang ziek op bed. Maar er is nog iets aan de hand met Ellen. Iets vreemds. En hoe meer Christina ontdekt, hoe meer ze begint te vrezen voor haar leven.

Lees HIER de recensie van 'Echo', haar vorige thriller.

 
Kans wagen? Meld je deelname in het topic van deze winactie op de besloten groep.

Deze winactie loopt van 31 januari t/m 6 februari, de winnaar maken we daarna bekend op onze Facebookgroep. LET WEL, het boek krijg je in maart ná verschijning opgestuurd!

Doe ook gerust mee met een van de vele andere winacties!! Veel plezier!
  

Geen opmerkingen: