vrijdag 8 februari 2019

DPB is jarig en Angelique vd Bijl trakteert!Dit boek verschijnt vandaag, 8 februari en is nog warm van de pers. Deze morgen is ook al het mooie interview met Angelique verschenen met onze Roelant, maar vanaf nú kun je al een kans maken deze psychologische thriller te winnen!! 

Lees snel verder hoe je een poging kunt wagen om een op naam gesigneerd exemplaar van 'Het weeskind van Haamstede' in de bus te krijgen, zeker doen hoor! Het belooft een spannend verhaal te worden! 

Je bent slechts drie klikken verwijdert om kans te maken, dus doe vooral mee, hoe gaaf is dit!?   
Dus...klik, klik, klik.
Like onze openbare frontpage op Facebook HIER 
Stuur Angelique een vriendschapsverzoek op Facebook en blijf op de hoogte van haar boeken HIER 
én als je nog geen lid bent van onze gezellige besloten groep op Facebook klik je HIER, zo kun je met alle mooie winacties meedoen en al het andere leuke lezen. 
That's it!

Waar gaat deze thriller over?
Isa is een 32-jarige architecte geboren in de Zeeuwse kustplaats Westenschouwen. Haar vader is op tragische wijze in zee verdronken toen ze één jaar oud was. Haar moeder kwijnde daarna zo in haar eigen verdriet weg dat ze haar dochter jarenlang verwaarloosde. Op te jonge leeftijd verhuisde Isa daarom naar de grote stad waar ze een succesvol architectenbureau heeft opgebouwd. Ze ontmoet de charismatische Willem Zuyderhout en Isa voelt zich eindelijk echt gelukkig. De afkeer van haar moeder tegen de volgens haar machtsbeluste familie Zuyderhout maakt haar echter weer onrustig.
Als haar moeder op brute wijze wordt vermoord duikt ze in het verleden en vermoedt Isa dat de stiefmoeder van Willem iets met de moord te maken heeft. Niemand wil haar geloven tot ze op een verband stuit tussen de verdrinking van haar vader en het tragische gezinsdrama dat zich dertig jaar geleden in de familie van Willem heeft afgespeeld. Ze raakt verstrikt in het machtsspel van de familie Zuyderhout die er alles voor over heeft dat het verleden niet opnieuw verteld wordt…
Het Weeskind van Haamstede is een vlot geschreven psychologische thriller, die zich afspeelt aan de Zeeuwse kust waarin duistere familiegeheimen worden ontrafeld die leiden tot een bizarre ontknoping.

Lees HIER de recensie van haar debuutthriller 'Nachtschade'.

Lees HIER het interview dat Roelant had met Angelique 

Meedoen? Reageer dan bij het topic van deze winactie op de besloten groep en wacht in spanning af. Doe gerust ook mee met de andere winacties!!
Deze winactie loopt van 8 t/m 14 februari 2019. De winnaar maken we de daarna op Facebook bekend. Veel plezier!

Geen opmerkingen: