vrijdag 12 april 2019

WIN actie !!! ' 'Nice' - Kiki van DijkVandaag verschijnt Nice, de nieuwste thriller van Kiki van Dijk.
En omdat het bijna Pasen is hebben wij - dankzij Xander Uitgevers - een ei-toffe winactie. Van Nice mogen wij twee fysieke boeken en een e-book weggeven, maar daar moet je wel een ietsiepietsie voor doen. Doe je mee?

Geef tenminste drie titels van Kiki's eerder verschenen boeken met de naam van een stad en/of land. Gevonden? Stuur die titels per mail naar perfecteburen@gmail.com met in het onderwerp 'Kiki'. 

- verstuur je mail vóór 21 april = Paaszondag
- vermeld in je mail je adresgegevens EN je gebruikersnaam op Facebook
- om kans te maken op een exemplaar moet je lid zijn van onze BESLOTEN groep op Facebook
- op deze groep kun je ook de oproep van deze actie vinden. Reageer daar - en nergens anders - met 'Ik ga naar Nice'
- nog geen lid bij ons? Dat is gefikst is een KLIK 

Waar gaat Nice over?

Het rustige Delftse leventje van Jacky, een bekende ontwerper van parfums, wordt ruw verstoord door een schokkend bericht. Haar flamboyante zus Christine is na een nare val in coma geraakt. Halsoverkop vliegt ze naar haar geboorteplaats Nice, waar Christine een makelaarskantoor runt. Wakend bij haar zus beseft Jacky dat ze hun duistere familiegeschiedenis niet langer kan negeren. Als vervolgens blijkt dat bij de val mogelijk opzet in het spel was, heeft Jacky geen andere keus dan de confrontatie aan te gaan met de mysteries uit haar verleden.
In Nice neemt Kiki van Dijk de lezer mee naar de door velen geliefde Zuid-Franse kust, maar de zonnige stad bewaart geheimen waar de toeristen geen weet van hebben. Een zenuwslopende zomerthriller over de mooie én de sinistere kant van familieliefde. Na het lezen ervaar je Nice nooit meer hetzelfde...

Lees HIER de recensie van 'Ibiza, de erfenis'
Lees HIER de recensie van 'Lech'
Lees HIER de recensie van 'Zeevlam'Geen opmerkingen: