donderdag 16 mei 2019

Leesclub 'Upgrade Rémi' 1.0'- Lara Reims
27 mei start Upgrade Rémi 1.0 van Lara Reims. Hou jij van actie & avontuur en technische hoogstandjes dan is dit boek zeker iets voor jou!

Wil jij meelezen? Dat kan! Lees onderaan de voorwaarden en meld je aan. Aanmelden kan tot maandag 20 mei 12.00u.
Uitgeverij Hamley Books stelt 5 exemplaren beschikbaar, waarvoor dank.

Waar gaat het verhaal over

Wat doe je als de toekomst ineens voor je deur staat?
Als je de mogelijkheid krijgt fantastische dingen te leren, maar niemand je de waarheid vertelt over wie je bent en wat je allemaal kan?

Wat doe je als de toekomst ineens voor je deur staat?
Wat doe je als je huis ineens ontploft? Als je van het ene op het andere moment in een nieuwe wereld belandt? Als je de mogelijkheid krijgt fantastische dingen te leren, maar niemand je de waarheid vertelt over wie je bent en wat je allemaal kan? Rémi heeft genoeg van raadsels, halve verklaringen en slappe excuses. Hij gaat op zoek naar wie hij is. En waarom.
Rémi voelt zich al zijn hele leven anders dan anderen. Zijn ouders verbergen iets voor hem, maar hij kan er niet achter komen wat. Rémi wil weten wie hij is en gaat op zoek naar zijn ware identiteit. Maar net als hij op het punt staat antwoorden te vinden, is er die knal. Zijn huis ontploft. Rémi kan niet anders dan de hand grijpen die hem vanuit de duisternis wordt toegestoken.
Hij komt terecht in het mysterieuze Creodroom, een instituut waar de wetenschap haar tijd ver vooruit is. Techniek voelt aan als magie. Robots lijken verbazingwekkend veel op mensen. Alles waar de tiener ooit over droomde, is hier werkelijkheid. Rémi wordt overrompeld door fantastische technologie en hij ontmoet jongeren die vrienden voor het leven worden. Voor het eerst voelt hij zich thuis.
Tot zijn verleden hem weer inhaalt en Rémi beseft dat hij nog steeds in groot gevaar is.

Lees hier de voorwaarden voor deze leesclub:

- Je bent lid van onze BESLOTEN groep op Facebook - Nog geen lid? Klik dan even HIER
- Like Laura Reims
- Like onze FrontPage op Facebook - In ruil voor het boek schrijf je een recensie die minimaal uit 300 woorden bestaat, excl. achterflap
- Je doet actief mee in de leesclub en respecteert elkaars mening
- Plaats tijdens de duur van de leesclub minstens 1 foto op sociale media met #upgraderémi1.0 #leesclub @auteurspagina Lara Reims @uitgeverij Hamley Books @Leesclub voor lettervreters de perfecte buren
- Je recensie dient uiterlijk 2 weken na ontvangst van het boek bij ons te zijn

- Aanmelden doe je door een mail te sturen naar perfecteburen@gmail.com met in het onderwerp UPGRADE
- Ook op de besloten groep vind je deze post terug. Geef daar even aan dat je mee wilt lezen door het woord ‘Upgrade' te posten

Kun je hier niet aan voldoen of red je het niet qua tijd? Laat dan de beurt aan een ander en doe een volgende keer mee.Geen opmerkingen: