dinsdag 4 februari 2020

Lees jij mee met de leesclub 'Mr. Nobody' - Catherine Steadman




De eerst leesclub voor 2020 is een feit!
Lees jij mee met Mr. Nobody van Catherine Steadman?

Op een Engels strand wordt een man gevonden: half bewusteloos, geen papieren en niet in staat om te praten. Iedereen toont belangstelling. De ziekenhuismedewerkers voelen zich op onverklaarbare wijze tot hem aangetrokken, de internationale medische experts staan voor een raadsel en de landelijke pers noemt hem Mr. Nobody. Allemaal zijn ze op zoek naar antwoorden. Wie is deze man? En wat is er met hem gebeurd?

Sommige herinneringen kunnen echter beter verborgen blijven.

Neuropsychiater Dr. Emma Lewis wordt gevraagd de patiënt te beoordelen. Dit is haar grote kans: deze zaak kan haar wereldwijde bekendheid opleveren. Maar daar schuilt ook het gevaar. Veertien jaar geleden verliet Emma het dorp waar ze opgroeide en sindsdien heeft ze er alles aan gedaan om elk spoor van haar verleden uit te wissen.

Hoe meer tijd ze met haar patiënt doorbrengt, des te meer alarmbellen er afgaan in haar hoofd. Ze is doodsbang dat hij nét dat ene weet wat niemand anders te weten mag komen.

Wij zoeken vijf lezers voor deze leesclub! 

KarakterUitgevers geeft vijf fysieke exemplaren beschikbaar gesteld. Wil jij meelezen, lees dan eerst de voorwaarden.

Voorwaarden leesclub: 

- In de week van 17 februari – bij het verschijnen van Mr. Nobody - starten we met lezen en dus ook de actieve deelname in de groep 

- Tijdens de duur van de leesclub doe je actief mee met de discussies/vragen in de daarvoor bestemde Facebookgroep. De duur van de leesclub is 3 weken (beginnen na ontvangst van het boek)

- In ruil voor het boek schrijf je een recensie die minimaal uit 250 woorden bestaat, excl. achterflap

- Je plaatst tijdens de duur van de leesclub minstens één foto van je boek op sociale media (openbaar op FB, Twitter en Instagram) Natuurlijk mag je altijd meer dan 1 foto plaatsen, bv bij ontvangst, tijdens het lezen, …. Laat je fantasie gerust de vrije loop ;-) Tag @Karakter Uitgevers - @CattySteadman en tag ons @Perfecte Buren

- Je recensie dient uiterlijk 3 weken na ontvangst van het boek in het bezit te zijn van Perfecte Buren

- Je deelt je recensie op Hebban, Bol, Goodreads, openbaar op je eigen tijdlijn op Facebook, … nadat je van onze een datum krijgt

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Meld je dan aan via perfecteburen@gmail.com en vertel ons waarom jij mee wilt doen met deze leesclub. Zet in het onderwerp ‘Mr. Nobody’ en stuur je mail voor 11 februari 2020 !!

Vergeet je naam en adresgegevens niet!

Als je uitgekozen wordt krijg je een berichtje en een uitnodiging voor de besloten Facebookgroep voor deze leesclub.

Liliën LP zal deze leesclub – samen met Karin Teirlynck - coördineren.

Geen opmerkingen: