dinsdag 24 maart 2020

Lees jij mee met de leesclub 'Koud zonder jou' - Igor ZnidarsicOp klaarlichte dag wordt in de Achterhoek een vrouw van haar fiets gesleurd en ontvoerd. Een dag later treft een wandelaar haar naaktelichaam aan in het bos. Het is doorboord met messteken en op haar onderarm zijn cijfers gekrast. Een paar weken later verdwijnt in dezelfde regio opnieuw een fietsster. De vrouw is door verdrinking om het leven gebracht, met een speelkaart in haar hand geklemd.

Ondanks intensief speurwerk van de recherche blijft de toedracht een mysterie. Dan valt er een derde slachtoffer. De rechercheurs vermoeden dat het steeds om één dader gaat: de drie slachtoffers waren allen stevige vrouwen met lang blond haar van een jaar of veertig. 

Wij zoeken vijf lezers voor deze leesclub! 

KarakterUitgevers geeft vijf fysieke leesexemplaren beschikbaar gesteld. Wil jij meelezen, lees dan eerst de voorwaarden.

Voorwaarden leesclub  

- In de week van 6 APRIL – bij het verschijnen van Koud zonder jou - starten we met lezen en dus ook de actieve deelname in de groep 

- Tijdens de duur van de leesclub doe je actief mee met de discussies/vragen in de daarvoor bestemde Facebookgroep. De duur van de leesclub is 3 weken (beginnen na ontvangst van het boek)

- In ruil voor het boek schrijf je een recensie die minimaal uit 250 woorden bestaat, excl. achterflap

- Je plaatst tijdens de duur van de leesclub minstens één foto van je boek op sociale media (openbaar op FB, Twitter en Instagram) Natuurlijk mag je altijd meer dan 1 foto plaatsen, bv bij ontvangst, tijdens het lezen, …. Laat je fantasie gerust de vrije loop ;-) Tag @Karakter Uitgevers - @Igor Znidarsic en tag ons @Perfecte Buren

- Je recensie dient uiterlijk 3 weken na ontvangst van het boek in het bezit te zijn van Perfecte Buren

- Je deelt je recensie op Hebban, Bol, Goodreads, openbaar op je eigen tijdlijn op Facebook, … nadat je van ons een datum krijgt

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Meld je dan aan via perfecteburen@gmail.com en vertel ons waarom jij dit boek wilt lezen en mee wilt doen met deze leesclub. Zet in het onderwerp ‘Koud zonder jou’ en stuur je mail voor 30 maart 2020.

Vergeet je naam en adresgegevens niet!

Als je uitgekozen wordt krijg je een berichtje en een uitnodiging voor de besloten Facebookgroep.

Severine zal deze leesclub – samen met Karin Teirlynck - coördineren.

Geen opmerkingen: